Maak kennis met ons team

Transformatiebegeleiding is onze job. Jou en je team vooruit helpen onze passie. We focussen daarom bewust op de organisatie, niet op het individu. Waarom? Omdat je in een organisatie als één geheel moet fungeren en dan moeten alle neuzen in dezelfde richting staan. Leer ons gedreven team kennen!

Sarah-Jane Carey

Hey, ik ben Sarah-Jane.

Al meer dan 20 jaar ben ik geïntrigeerd door communicatie en strategieën. Het is voor mij dan ook een zaligheid om me te buigen over jouw merk. Ik ben gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met verkoop, klantendienst en human resources. Empathie is bijgevolg mijn sterkste asset. Ik zou je graag inspireren en aanzetten tot zelfkennis zodat je beter verbonden bent met jezelf, met je collega’s en met de doelstellingen van je organisatie. Klaar om de stap te zetten?

Contacteer me

Frieda Janssens

Ik ben Frieda. Aangename kennismaking! 

Leiders inspireren om hun ambities te realiseren mits een leiderschapsstijl die een gezond evenwicht creëert tussen organisatiestructuur en -cultuur. Dat geeft mij energie! Door meer dan 30 jaar als leidinggevende te werken bij multinationals weet ik hoe een sfeer van vertrouwen en gezamenlijk eigenaarschap complexiteit werkbaar maakt. Mijn sterkte bij CompanyWise? Evolueren in lijn met onze visie en onze waarden. Wil jij jouw organisatie transformeren naar een volgend niveau?

Contacteer me

Kris Ooms

Hoi! Kris is de naam. 

Mij omschrijf je het beste met de quote “actie, reactie.” Ja, ik hou ervan om organisaties scherp te stellen en doelgerichte actieplannen op te stellen. Ik ben een conceptuele denker, hands-on probleemoplosser en een energieke communicator. Het resultaat van meer dan 22 jaar werken als business coach bij kmo’s, multinationals en non-profitorganisaties. Kortom, van alle markten thuis! Ook van de jouwe? Ik heb alvast zin om mijn tanden te zetten in jouw project.

Contacteer me

Erkend voor onze expertise door volgende organisaties

KMO-portefeuille

Companywise is erkend dienstverlener voor opleiding en advies in het algemene domein, en strategisch advies in het domein Groei. 

Voorwaarden vind je op deze link

Management Drives

Certified Partner. Management Drives biedt behalve inzicht in wat er gebeurt ook een analyse van de samenwerking tussen teams en personen en geeft concrete handvatten voor verbetering. Organisaties zijn in staat doelstellingen te behalen, teams worden effectiever en individuen ontwikkelen zich op het gebied van leiderschap.

Barret Values Centre

Certified Partner. Barrett Values Centre Cultural Transformation Tools zijn krachtige diagnostische instrumenten voor het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van organisaties, leiders, teams en individuen.

Workitects

Senior Consultants Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO). Het IAO canvas van Workitects  biedt een duidelijk roadmap en een hands-on hulpmiddel bij het maken van onderbouwde beslissingen tijdens het (her)ontwerpen van een organisatiestructuur.

Team Konfrontatie Methode - Zomer & Cornelissen

Certified facilitator. Alle stemmen zijn belangrijk: zelfsturende teams dankzij de principes van deep democracy en de wijsheid van de minderheid.

Lego® Serious Play®

Certified facilitators. "Je leert iemand beter kennen door een uur te spelen dan door een jaar te praten." - Plato. Met deze methodiek organiseren wij 100% participatieve workshops voor het ontrafelen van complexe uitdagingen.

Copyright © 2020 CompanyWise • Privacy PolicyCookie policy