Maak kennis met ons team

Transformatiebegeleiding is onze job. Jou en je team vooruit helpen onze passie. We focussen daarom bewust op de organisatie, niet op het individu. Waarom? Omdat je in een organisatie als één geheel moet fungeren en dan moeten alle neuzen in dezelfde richting staan. Leer ons gedreven team kennen!

Frieda Janssens

Ik ben Frieda. Aangename kennismaking! 

Leiders inspireren om hun ambities te realiseren mits een leiderschapsstijl die een gezond evenwicht creëert tussen organisatiestructuur en -cultuur. Dat geeft mij energie! Door meer dan 30 jaar als leidinggevende te werken bij multinationals weet ik hoe je in een sfeer van vertrouwen en gezamenlijk eigenaarschap complexiteit werkbaar maakt. Mijn sterkte bij CompanyWise? Organisaties helpen evolueren in lijn met hun visie en waarden. Wil jij jouw organisatie transformeren naar een volgend niveau?

Contacteer me

Kris Ooms

Dag. Kris is de naam. 

Mijn passie is het daadwerkelijk vooruithelpen van organisaties door hen te ondersteunen in het scherp stellen van waar ze naartoe willen en het concreet vertalen ervan naar de praktijk, dit alles met de nodige aandacht voor deugdelijk bestuur. Hierbij put ik uit meer dan 30 jaar ervaring als werknemer bij een internationaal bedrijf, als consultant bij KMO’s en non-profitorganisaties, als ondernemer en bestuurder. Kortom, een uitgebreid portfolio! Wil jij al de neuzen in dezelfde richting in jouw organisatie? Ik heb alvast zin je hierbij te helpen.

Contacteer me

Erkend voor onze expertise door volgende organisaties:

SUBSIDIES via KMO-portefeuille

Companywise is erkend dienstverlener voor opleiding en advies.

Voorwaarden vind je op deze link

Management Drives

Certified Partner. Management Drives biedt behalve inzicht in wat er gebeurt ook een analyse van de samenwerking tussen teams en personen en geeft concrete handvatten voor verbetering. Organisaties zijn in staat doelstellingen te behalen, teams worden effectiever en individuen ontwikkelen zich op het gebied van leiderschap.

Barret Values Centre

Certified Partner. Barrett Values Centre Cultural Transformation Tools zijn krachtige diagnostische instrumenten voor het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van organisaties, leiders, teams en individuen.

Workitects

Senior Consultants Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO). Het IAO canvas van Workitects  biedt een duidelijk roadmap en een hands-on hulpmiddel bij het maken van onderbouwde beslissingen tijdens het (her)ontwerpen van een organisatiestructuur.

Team Konfrontatie Methode - Zomer & Cornelissen

Certified Facilitator. Alle stemmen zijn belangrijk: zelfsturende teams dankzij de principes van deep democracy en de wijsheid van de minderheid.

Lego® Serious Play®

Certified Facilitators. "Je leert iemand beter kennen door een uur te spelen dan door een jaar te praten." - Plato. Met deze methodiek organiseren wij 100% participatieve workshops voor het ontrafelen van complexe uitdagingen.

Guberna

Met het Certificaat Board Effectiveness ondersteunt CompanyWise organisaties op hun pad naar goed bestuur. Een efficiënte en professionele werking van de bestuurlijke organen leidt tot betere organisaties en betere organisaties dragen bij aan een betere wereld.

Sociocracy 3.0

Certified Practitioners. Sociocracy 3.0 is een coherente manier om de organisatorische integriteit te vergroten en een wendbare mindset te ontwikkelen. Het versterkt alle aspecten van samenwerking: meer effectiviteit, betere afstemming, voldoening en welzijn.

SUBSIDIES via Werkbaarheidscheques

Ondernemingen uit de profit- en socialprofitsector kunnen aanspraak maken op middelen in het kader van de werkbaarheidscheque. De subsidie bedraagt 60% bij ondersteuning door een geregistreerd KMO-Portefeuille dienstverlener zoals CompanyWise.

Meer informatie vind je hier

Copyright © 2024 CompanyWise • Privacy PolicyCookie policy