Maak kennis met ons team

Sarah-Jane Carey

Sarah-Jane heeft 20 jaar internationale ervaring in zowel multinationals als kmo's. Eerst in verkoop & klantendiensten en daarna als hr-consultant en coach. Sarah-Jane is een empathisch natuurtalent die mensen aanspoort om hun diversiteit in te zetten zodat teams sterker worden. Met haar aanpak zal ze je inspireren tot zelfkennis zodat je beter verbonden bent met jezelf, met je collega’s en met de doelstellingen van je organisatie.

Frieda Janssens

Frieda heeft 30 jaar als leidinggevende in vooraanstaande multinationals meegedraaid. Ze heeft menig transformatieproject geleid waarbij ze in staat was om chaos om te zetten in structuur en duurzame veranderingen te creëren. Frieda is in staat om een pragmatische en praktische aanpak te combineren met een holistische focus op het grotere geheel en het einddoel. Ze vindt energie als ze teams kan inspireren om dingen gedaan te krijgen in een sfeer van vertrouwen en eigenaarschap.

Kris Ooms

Kris heeft een brede expertise opgebouwd in het ontwikkelen van strategieën en de praktische implementatie ervan, en dit gedurende een 22-jarige carrière bij een multinational zowel als coach voor KMO’s en non-profit organisaties sinds 2010. Ze is gedreven om de richting van organisaties scherp te stellen, en deze te vertalen in een doelgericht actieplan. Indien nodig houdt dit ook in dat het bestuur van de organisatie dient verbeterd te worden. Kris is een conceptuele denker, een hands-on probleemoplosser, een toegewijde steunpilaar en een energieke communicator.

Vertrouwd door organisaties die grip houden op coaching

KMO-portefeuille

Companywise is erkend dienstverlener voor opleiding en advies in het algemene domein, en strategisch advies in het domein Groei. 

Voorwaarden vind je op deze link

Management Drives

Certified Partner. Management Drives biedt behalve inzicht in wat er gebeurt ook een analyse van de samenwerking tussen teams en personen en geeft concrete handvatten voor verbetering. Organisaties zijn in staat doelstellingen te behalen, teams worden effectiever en individuen ontwikkelen zich op het gebied van leiderschap.

Barret Values Centre

Certified Partner. Barrett Values Centre Cultural Transformation Tools zijn krachtige diagnostische instrumenten voor het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van organisaties, leiders, teams en individuen.

Workitects

Senior Consultants Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO). Het IAO canvas van Workitects  biedt een duidelijk roadmap en een hands-on hulpmiddel bij het maken van onderbouwde beslissingen tijdens het (her)ontwerpen van een organisatiestructuur.

TKM

Certified facilitator.

Alle stemmen zijn belangrijk: zelfsturende teams dankzij de principes van deep democracy en de wijsheid van de minderheid.

Lego® Serious Play®

Certified facilitators.

"Je leert iemand beter kennen door een uur te spelen dan door een jaar te praten." - Plato. Met deze methodiek organiseren wij 100% participatieve workshops voor het ontrafelen van complexe uitdagingen.

Copyright © 2020 CompanyWise • Privacy PolicyCookie policy