Hoe onze klanten ons ervaren

We hebben al met verschillende bedrijven onze expertise gedeeld. Ontdek in dit filmpje hoe onze klanten ons ervaren.

Stijn Van de Velde over CompanyWise

quote

Als je een SWOT-analyse uitvoert, verzandt het snel in een top-down oefening waarbij de ene naar de andere wijst. Je kan je laten bijstaan door externe, neutrale partijen maar helaas, vaak krijg je dan zoveel informatie over je heen dat je achteraf niet weet waar te beginnen.

CompanyWise beloofde ons een trapsgewijze aanpak met bijsturingsmomenten en begeleiding, aangepast volgens onze noden. Bij hun is er geen confectiepak die je aangemeten krijgt of geen duur concept dat je voorgeschoteld wordt.

Door de oefeningen kwamen gaandeweg de problemen naar boven en kregen we een duidelijk beeld van de sterkten en de zwakten. Later startten we een aantal projecten op. We voeren deze zelf uit want dankzij de hulp van Sarah-Jane en Frieda van CompanyWise staat iedereen met de neus in dezelfde richting. Iedereen ondersteunt ook deze projecten. Tijdens de workshops hielden Sarah-Jane en Frieda ons diplomatisch een spiegel voor. Soms confronterend maar nooit met een negatieve respons.

We wensten een evolutie van onze organisatie. Dankzij de aanpak van CompanyWise werd het geen revolutie. We geven onze projecten de tijd maar houden vast aan ons doel. We gaan voor veel problemen zelf aan de slag en verwachten niet altijd de oplossing van de hoofdzetel of het management. Het voelt bijzonder goed om je organisatie mee vorm te geven.

Ik beveel CompanyWise zeker aan bij mijn relaties. We wisten waar we aan begonnen en kregen waar we op hoopten.”

Dominique Verleysen

Sales Director (nl), Chemetall

quote

Een organisatie kan zo hard groeien dat het risico op ‘achterblijvers’ groot is. Extra moeilijk wordt het als je veel nieuwkomers mag verwelkomen. Hoe breng je dan de bedrijfscultuur over? En hoe houd je iedereen aan boord?

CompanyWise had de oplossing. Dankzij de professionele workshops werd onze teamgeest tastbaar gemaakt en versterkt. We kregen waardevolle tools aangereikt zodat groei op alle niveaus gekoesterd werd. Ook op moeilijke momenten heeft Sarah-Jane ons deskundig begeleid zodat dit geen negatieve neerslag had op ons succes. Integendeel, het heeft onze teamspirit alleen maar versterkt.

Vanaf dag één worden onze nieuwe medewerkers aangestoken om hun steentje bij te dragen aan onze missie. Ons bedrijf is op één jaar niet enkel meer dan verdubbeld in volume, omzet en winst, maar ook in ervaring, stabiliteit, bewustzijn en verbinding.

Peter Boodts

Zaakvoerder, Atmosafe

quote

We worstelden met deze vragen en zochten externe hulp om ons hierbij te begeleiden.

De gerichte aanpak van CompanyWise sprong in het oog. Met uitgestippelde programma’s, persoonlijke coaching en een pak vakkundige kennis hielpen ze ons vooruit.

Hun kalme aanpak ondersteunt elke deelnemer, creëert verbinding en laat iedereen in de juiste richting kijken.

Joris Heylen

General Manager, Havi

quote

Begin 2019 hebben wij CompanyWise gevraagd om ondersteuning omdat er meer druk kwam op onze belofte aan onze klanten, nl. "Narviflex zegt nooit neen!" We hadden last van typische groeipijnen, zoals onvoldoende structuur in onze interne samenwerking, geen optimaal personeelsmanagement, geen managementteam om de organisatie aan te sturen. Kortom, we ontbraken sturing en ondersteuning om onze primaire taken efficiënt te verrichten.

CompanyWise heeft ons geholpen op 4 domeinen:

1. Structureel de organisatie meer autonomie te geven door multi-disciplinaire teams te laten samenwerken en samen beslissen.

2. De organisatiecultuur onder de loep te nemen en te werken à engagement, veiligheid en interne communicatie.

3. De vele aspecten van personeelsmanagement te stroomlijnen.

4. Leiderschapsontwikkeling en -coaching.

We ervaren meer tevredenheid bij onze medewerkers. Ze weten nu beter wat er van hen verwacht wordt, en welke autonomie ze hebben.

Zelf voelen we dat onze organisatie meer veerkrachtig is geworden zodat we verder kunnen evolueren in de ontzorging van onze klanten.

Ik kan de gidsen van CompanyWise aanbevelen aan elke organisatie die net zoals wij haar ambities wil waarmaken zonder interne beperkingen.

Geert Helsen

Gedelegeerd bestuurder, Narviflex

Copyright © 2024 CompanyWise • Privacy PolicyCookie policy